Balkon(l)áda

Hamarosan itt az instant tulipán! – videóval

A leleményességükről és virágimádatukról ismert hollandak ismét nagyot alkottak. A Bloemenbereau Holland, a Holland Nemzeti Virághivatal szenzációs bejelentés tett: hamarosan kapható lesz a mikrohullámú sütőben egy perc alatt kivirágoztatható tulipán.

A pop corn mintájára Pop Tulips-nak keresztelt virágcsomag igazi világújdonság. Az Instant Happiness, azaz azonnali boldogság szlogen egyáltalán nem túlzás. A speciális papírzacskóban árult hagymákat csupán egy percre kell a mikroba helyezni. A művelet közbeni hanghatások hasonlóak a pattogatott kukorica készítésnél hallhatókhoz. Az egy perc letelte után elég csak kibontani a zacskót, a virágokat leválasztani a hagymáról és már mehetnek is vázába.

A hivatalos közlemény nem említi, hogy pontos mikor jelenik meg a fantasztikus találmány a virágüzletekben, de szerintem a kínai webshopok már árulják.

Nézd meg videón is a tulipánhagymák csodás átalakulását!  

 

 

 

Hogy tetszett? És a naptárra (a bejegyzés dátumára) rákukkantottál már?

 

Ha Te sem tudsz élni ilyen fajsúlyos, hasznos tanácsok nélkül, lájkold a Balkon(l)áda Facebook oldalt.

Szeretnél hasznos tanácsokat kapni, szép képeket nézegetni a virágokról? Szívesen lennél egy virágimádó, lelkes közösségtagja? Csatlakozz a Burjánzó balkonok és kertek Facebook csoportunkhoz

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!